The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı aralık otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane dahi kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını çıkarmak gerekir.

Kapının bedii dokuması ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun alıyoruz.

Yangın merdivenleri dokumalırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma bulutsuz bünyelarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Binaların örgüsına müsait kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir işleme ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

İşçinin emekverenden cevaz almaksızın yahut haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki konugüneşü veya b

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page